Demma Foundation | Adverteren
16732
page-template-default,page,page-id-16732,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Adverteren Bij DEMMA 2021

Geachte lezer,

Middels dit schrijven vraagt de stichting DEMMA  geheel vrijblijvend uw aandacht voor onze medische activiteiten in Nederland en in Rusland.

De stichting DEMMA  onderhoudt reeds 30 jaar een relatie op het gebied van de gezondheidszorg tussen Rusland (Moskou Provincie) en Drentse gezondheidsinstellingen.  

De focus in Rusland ligt op de stad Mytischi, een grote voorstad van Moskou, met meer dan 300.000 inwoners. Ook in Moskou City bestaan contacten. De activiteiten behelzen medische uitwisselingsprogramma’s. Dit kan gaan om huisartsen, specialisten maar ook bestuurders en gezondheidsmanagers. Van 1991 tot en met 2020 hebben 196 personen *) deelgenomen aan de uitwisselingen. Zijn diverse symposia georganiseerd waarbij de cultuur niet vergeten wordt. Er bestaat ook in Nederland een uitgebreid netwerk met contacten in de gezondsheidszorg, regionaal en lokaal bestuur en zakenleven.

Bij de uitwisseling in December 2018, die plaatsvond in Mytischi, werd in aanwezigheid van enkele bestuurders van de DEMMA- stichting het ziekenhuis in Mytischi vereerd met een persoonlijk werkbezoek van de Nederlandse ambassadeur in Rusland, Mw. Renée Jones-Bos. Een bezoek dat eind 2018 in een artikel in de NRC **) mede aan de orde kwam. Tijdens dit bezoek werd duidelijk dat de ambassade de relaties op gebied van gezondheidszorg en economie tussen Nederland en Rusland  van groot belang  acht  en  werd  warme steun voor onze samenwerking uitgesproken. Verwezen kan worden naar haar brief gericht aan de directeur van het Mytischi ziekenhuis. ***). Juist in deze moeilijke tijd, gekenmerkt door complexe relationele spanningen tussen Nederland en Rusland, worden door het Ministerie van Buitenlandse Zaken people-to-people-contacts aangemoedigd. De stichting DEMMA probeert in deze voor een goede invulling te zorgen. Ook in de regionale media (Dagblad van het Noorden) werd middels een artikel ****) in 2019 de aandacht gevestigd op de stichting in het bijzonder gespitst op de belangstelling die bestaat voor het Russische systeem van anderhalvelijnszorg ( de Poliklinika). Hierover is de stichting in gesprek met het ministerie van VWS. In 2020 sloeg de coronacrisis toe en moest alles helaas op slot vanwege de veiligheidsprotocollen respectievelijk in RU en in NL. Maar, ook in 2020, besloot de Commissaris van de Koning van de Provincie Drenthe toe te treden tot het Comité van Aanbeveling. 

DEMMA, als een low budget stichting, werkt geheel non profit doordat het bestuur en sympathisanten zich volstrekt belangeloos inzetten. Helaas zijn de laatste jaren de inkomsten onvoldoende om de activiteiten voor de toekomst zeker te stellen. Vandaar het verzoek om ondersteuning middels uw plaatsing van een advertentie. Deze advertentie komt op de website van DEMMA op de pagina “funding”. Tevens krijgt u vermelding in het jaarverslag, dat steeds verspreid wordt onder onze medische en niet-medische relaties. Voor verdere informatie over het advertentiebeleid zie direct hieronder. Gehoopt wordt op uw positieve respons.

Ten slotte de uitnodiging om de website te bezoeken, waarbij in het bijzonder de pagina annual reports wordt aanbevolen.

Hoogachtend,

Namens de stichting DEMMMA

Dr. Paul SJZ Mulkens, secretaris

Uitwisselingen DEMMA 1991 – 2020

Weblink naar het volledige NRC-artikel (29/30 december 2018) over onze ambassadeur in Rusland, Renée Jones-Bos.  

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/jke12/28/de-russen-vinden-ons-niet-gemakkelijk-